Hulp nodig? Bel mij terug
9,4
Reviews
Plan route

Mobiele showroom

Ruim acht meter lang, bijna drie meter hoog en geheel in de groen-gele huisstijl van Bowork. Onze mobiele showroom is een echte eyecatcher. Vanbinnen is de aanhanger geheel ingericht om werkschoenen, werklaarzen, klompen, werkhandschoenen en werkkleding te passen. De aanhanger heeft een barretje en twee kleedhokjes en is verder voorzien van voldoende rekken om de producten uit te stallen.

Werkkleding passen op locatie

Naast een webshop en een winkel bieden wij u ook passessies op locatie aan middels ons mobiele showroom / pasbus. Onze ruime mobiele showroom bevat een aantal kleedhokjes en er is ruimte om werkkleding te uit te stallen.Het voordeel van dit concept is dat u uw personeel werkkleding kunt laten passen bij u op locatie. Hierdoor is er een minimaal tijdsverlies en weet u zeker dat uw collega's in de juiste kleding en juiste maat lopen. Een passessie bij u op locatie wordt namelijk altijd begeleid door één van onze productspecialisten.

Mobiele showroom

Onze mobiele showroom is ruim 8 meter lang en is in de huiskleuren geel en groen vormgegeven. Wij zetten deze mobiele showroom ook in op beurzen en komen indien gewenst met een deel van ons assortiment bij u langs. Op die manier kunnen we een deel van ons assortiment bij u langsbrengen zodat we u als klant meekunnen nemen in ons verhaal en een samen tot een gepaste keuze van de kleding kunnen komen. Ook kan bij een dergelijk bezoek een aantal personeelsleden ook meedenken.

Bent u geïnteresseerd in een bezoek van onze mobiele showroom om te kijken wat we kunnen bieden of voor een passessie op locatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact