Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

Kniebeschermers

Kniestukken en overige accessoires

De meeste werkbroeken hebben kniestukzakken. Dit zijn zakken ter hoogte van knieën waar kniestukken of kniebeschermers in kunnen. Bij de meeste broeken zijn deze kniestukzakken van Cordura, een zeer slijtvaste stof. Soms worden deze kniestukzakken alleen gebruikt als extra versteviging bij de knieën, maar in de meeste gevallen worden ze daadwerkelijk gebruikt op kniestukken in te doen. Wanneer u op uw knieën moet werken is het erg prettig als u met uw knieën niet direct op een harde ondergrond zit, maar dat u knieën beschermd worden door de kniebeschermers. 

Kniebeschermers zijn eigenlijk een soort kussentjes voor uw knieën die op hun plaats gehouden worden door kniestukzakken. Bij Werkkledingcentrum vindt verschillende kniebeschermers van verschillende merken. Snickers is al jaren lang marktleider op het gebied van kniestukken. Maar ook de andere merken maken prima kniestukken. 

Ook een riem en een hamerhouder zitten in ns assortiment overige accessoires. De stretchriemen rekken mee als u moet bukken. Hierdoor heeft u altijd voldoende bewegingsvrijheid. 

 

 

Sorteer producten op:
Toon per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 26 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3