Hulp nodig? Bel mij terug
9,4
Reviews
Plan route

Werkkleding

Werkkleding | Ruime keuze en lage prijzen | Bowork

Toen wij ruim 25 jaar geleden begonnen met onze winkel hadden we direct al werkkleding in ons assortiment. Destijds waren dat een aantal modellen overalls en wat werkbroeken. Inmiddels is onze collectie werkkleding & bedrijfskleding uitgegroeid tot een compleet assortiment dat iedere beroepsgroep kan bedienen. Naast veiligheidsschoeisel is werkkleding de tweede pijler van ons bedrijfsmodel. Als totaalleverancier op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen is werkkleding voor ons geen bij-artikel, maar onze core-business.

Werkkleding is een breed begrip en je bent niet automatisch een werkkledingspecialist als je een aantal sweaters en T-shirts in je assortiment hebt. Bij Bowork vind u een uitgebreid assortiment werkkleding. Op basis van onze jarenlange ervaring hebben we voor u een gerichte selectie gemaakt van kwalitatief hoogwaardige leveranciers en producten.

Wilt u kleding kopen van een specialist die verstand van zaken heeft, groot kan inkopen en scherp kan verkopen? Dan bent u bij Bowork aan het juiste adres.

Werkkleding Bouw

Één van de sectoren waar de meeste werkkleding wordt gebruikt is de bouw. Het grootste gedeelte van de bouw vindt buiten plaats. In de hitte en in de koude moet er gewerkt worden. Met droog weer, maar ook bij regen en sneeuw. In dit soort omstandigheden wordt de functie van werkkleding ten opzichte van gewone kleding duidelijk zichtbaar. Werkkleding moet de drager in staat stellen om een optimale prestatie te leveren onder welke omstandigheden dan ook. In de zomer zin is er behoefte aan ademende en ventilerende kleding, in het herfstweer is er behoefte aan winddichte en waterdichte werkkleding en in de winterse koude is er behoefte aan warme kleding.

Bij Bowork hebben we het allemaal. Door de jaren heen hebben we genoeg ervaring en kennis opgedaan om te weten wat onze klanten willen. Het totale aanbod van bedrijfskleding is enorm. Wekelijks komen vertegenwoordigers langs om te kijken of wij hun producten in ons assortiment willen opnemen. Voor ons geld echter één belangrijk criteria: Zijn dit producten waarmee we onze klanten verder kunnen helpen? Wij doen geen concessies aan de kwaliteit.

Veiligheidskleding

Een belangrijk onderdeel van het totale werkkledingpakket is de veiligheidskleding. Met veiligheidskleding wordt eigenlijk bedoeld "reflectiekleding" of "High Visibility kleding". De Europese norm voor deze kleding is de EN 471. Kleding met deze norm wil de aanwezigheid van de drager visueel benadrukken. Veiligheidskleding is gericht op een hoge zichtbaarheid. Overdag wordt deze zichtbaarheid bepaald door fluorescerend vermogen van de kleding. 's Nachts gaat het om de reflectiestrepen die licht weerkaatsen. In Nederland gelden aanvullende eisen voor werkzaamheden die in beheer of in opdracht van Rijkswaterstaat worden uitgevoerd. Deze RWS norm gaat uit van de EN 471 en in aanvulling daarop zijn extra eisen gesteld aan het aantal en de plaats van de reflecterende strepen. Binnen de RWS norm moeten deze de vorm hebben van een Romeinse II waarbij de verticale banden over de schouders doorlopen. Op de mouwen en broekspijpen moet aan de buitenkant een verticale streek aanwezig zijn. Tot slot moet het kledingstuk geheel dezelfde kleurstelling hebben.

Multinorm werkkleding

Vanwege de toegenomen wetgeving, is de laatste jaren steeds meer vraag ontstaan naar multinormen werkkleding. Dit is kleding die door de Europese Unie is genormeerd. Deze normeringen kunnen onder andere betrekking hebben op het tegengaan van vlamverspreiding, het bieden van bescherming tegen korte vlamcontacten, kleine spatten van gesmolten metaal, chemicaliën, enzovoort. Bedrijven worden steeds complexer en er ontstaat daardoor steeds meer vraag naar werkkleding met een combinatie van normeringen. Bowork levert een breed scala aan multinormen veiligheidskleding. Wij inventariseren eerst de behoefte van de klant en de verplichtingen van de wetgever. Vervolgens komen we met een advies inzake welke kleding en welke normen het beste bij u en uw bedrijf passen.

Werkkleding bedrukken en borduren

De functie van werkkleding gaat verder dan alleen uw personeel onder alle omstandigheden optimaal te laten presteren. In vel gevallen is bedrijfskleding ook het visitekaartje van uw onderneming. Een monteur die in nette, herkenbare werkkleding binnenkomt, maakt een andere indruk dan iemand die in oude, onherkenbare kleding binnen komt.

Bij Bowork kunt u uw kleding laten personaliseren. Dit kan door middel van het bedrukken of borduren van uw kleding, maar ook door het laten maken van klantspecifieke kleding; de zogenoemde specials.

Als het gaat om het bedrukken of borduren van kleding, geeft Bowork u professioneel advies. Klanten kunnen soms net te veel op hun kleding willen, waardoor het erg onrustig wordt. Ook de fiscus stelt eisen aan de aftrekbaarheid van uw kleding. Bowork is op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en voorziet u graag van deskundig advies.

Promotiekleding

Naast werkkleding kunt u bij Bowork ook promotiekleding krijgen. Daar waar werkkleding vaak dagelijks wordt gebruikt en meerdere malen per week wordt gewassen, is promotiekleding een artikel dat eenmalig of een aantal maal per jaar wordt gedragen. De kwaliteit is hierdoor wat minder (denk aan lichter doekgewicht), maar de prijs ligt ook lager. Bij ons kunt u uw promotiekleding bestellen en laten bedrukken of borduren. Wij bieden dit tegen zeer scherpe prijzen aan. Neem gerust contact met ons op inzake de mogelijkheden.

Onze top 5 merken werkkleding zijn:

  1. Workman
  2. Snickers
  3. Hydrowear
  4. Uniwear
  5. Tricorp


Workman

Workman is ons huismerk als het om werkkleding gaat. Dit merk levert geen goede kwaliteit tegen lage prijzen. Ook het service niveau is precies zoals we dat bij Bowork willen voor onze klanten. Workman is een merk dat hard aan de weg timmert en door kostenbeheersing de prijzen onder die van de concurrenten weet te houden, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Snickers Workwear

Snickers is misschien het bekendste merk als het om werkkleding gaat. Snickers zit qua assortiment, tariefstelling en kwaliteit aan de bovenkant van de markt. Als u eenmaal in een werkbroek van Snickers gelopen heeft, wilt u nooit meer anders. Snickers is gefocust op de bouwsector en heeft nagenoeg alles wat een bouwvakker zich kan wensen op het gebied van kleding. Niet alleen de kleding, maar ook de kniestukken van Snickers staan zeer hoog aangeschreven in de markt.

Hydrowear

Hydrowear is de belangrijkste speler op de markt van multinormen kleding. Zij weten als geen ander kleding op de markt te brengen met combinaties van normeringen die de klanten nodig hebben. Ook de Simply No Sweat lijn van Hydrowear is een absolute hit. Hydrowear is één van de weinige werkkleding fabrikanten die nagenoeg alles op voorraad heeft. De kwaliteit en snelle levering is de kracht van deze fabrikant.

Uniwear

Uniwear is niet weg te denken uit het Bowork assortiment. Als leverancier van nagenoeg alles op het gebied van werkkleding doen wij regelmatig een beroep op Uniwear. Van trui tot jas, van t-shirt tot broek. Het is allemaal leverbaar.


Tricorp

Tricorp is één van de grootste leveranciers in Nederland op het gebied van werkkleding. Het totaalpakket van Tricorp laat weinig te wensen over. Waar andere fabrikanten stoppen, gaat Tricorp net weer wat verder met een extra model of extra kleurencombinaties.

Werkkleding passen in onze werkkledingwinkel en mobiele showroom

Meer nog dan bij werkschoenen, kan er bij werkkleding de behoefte zijn om te passen alvorens te kopen. Wij hebben een werkkledingwinkel in Bunschoten. Hier kunt u op uw gemak rondkijken passen en vergelijken. Ook staan hier onze medewerkers voor u klaar om u, indien gewenst, te helpen. Erg handig als u niet zeker weet welke maat u heeft.

Voor bedrijven bieden wij nog een extra service. Wij hebben een mobiele showroom en komen graag bij uw afdeling, bedrijf of organisatie langs om werkkleding aan te meten. U weet dan zeker dat de juiste kleding en de juiste maten besteld worden. Bent u in geïnteresseerd in een passessie op locatie? Laat het ons weten.

Tel: 033-2985934
WhatsApp: 06-19485476

Mail: sales@bowork.nl