Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

M-Wear Werkkleding

M-Wear

M-Wear, ook wel aangeduid als M-Wear, is een fabrikant die tegen verrassend scherpe prijzen, verassend goede kleding op de markt brengt. M-Wear is van dezelfde fabrikant als de M-Safe producten. Waar het bij M-Wear gaat om werkkleding, gaat het bij M-Safe om overige PBM's.

De werkkleding van M-Wear is het alternatief voor de grote, en ook dure, merken. Doordat M-Wear geen grote marketing budgetten hoeft te financieren en minder geld aan innovatie kwijt is, kan deze fabrikant goede producten voor scherpe prijzen aanbieden.

M-Wear Parka's en Pilotjacks

Een belangrijk onderdeel van het assortiment bestaat uit werkjassen. Zowel de Parka's als de Pilotjacks zijn erg populair. Deze zijn er in de gewone, waterafstotende beaver uitvoering en in waterdichte modellen. De jassen zijn er in de standaard kleuren en in reflectiekleuren. Geel, oranje met reflectiestrepen. De Meeste Jassen van M-Wear zijn RWS genormeerd, zodat u er ook in Nederland mee de de rijkswegen mag werken.

Maar ook de gewone Beaver pilot jack in het zwart en navy zijn enorm populair. Dit zijn wellicht de meest verkochte werkjassen. De voering en de mouwen zijn uitritsbaar waardoor de jassen het hele jaar door te dragen zijn.

M-Wear Workers

Los van werkjassen heeft M-Wear ook een mooie collectie werkbroeken. Deze werkbroeken zijn net als de jassen erg scherp geprijsd en van goede kwaliteit. De M-Wear broeken hebben smalle pijpen en zitten netjes om uw benen heen. De meeste modellen hebben extra pockets zodat er genoeg opbergruimte is. Deze broeken zitten goed, zien er goed uit en helpen u verder tijdens het werk.

Lees meer
Sorteer producten op:
Toon per pagina

11 artikel(en)